امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:34

افتخارآفرینی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در المپیاد جهانی مخترعین

دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در المپیاد جهانی مخترعین و جشنواره اختراعات آمریکا موفق به کسب مدال‌های نقره و برنز شد.

محمدرضا مجیدی دانشجوی ترم پنج رشته پزشکی دانشگاه توانست مدال نقره المپیاد جهانی کره جنوبی و مدال برنز جشنواره اختراعات سیلیکن ولی آمریکا را کسب نماید.
وی افزود: از ترم یک، مطالعات این طرح را با موضوع «شیلد نانو الیاف محافظ اشعه ایکس حاوی ذرات اکسید بیسموت و اکسید تنگستن در حوزه سلامت» زیر نظر دکتر منتظر ابدی شروع نمودم که پس از یکسال و نیم کار اجرایی موفق به ثبت آن شدم.
مجیدی با اشاره به این که در چهار ماه اخیر، روی تولید این محصول کار شده است، اظهار کرد: این اختراع در مرحله نیمه صنعتی است و امیدوارم با حمایت‌های مسئولین، این محصول را به تولید انبوه برسانم.