امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:34

مشارکت فعال اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشگاه در اهداء خون

در برنامه دو روزه استقرار واحد سیار پایگاه انتقال خون گناباد در پردیس دانشگاه، ۱۲۰ نفر از دانشگاهیان بخشی از خون خود را اهدا نمودند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: این برنامه به همت اعضای کانون هلال احمر مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه و پایگاه انتقال خون گناباد در روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان ماه ۹۷ در سالن ورودی مرکز همایش‌های کوثر اجرا شد.
دکتر مینوئیان با اشاره به استقبال خوبی که از این برنامه انجام شد، افزود: در این برنامه دو روزه ۱۲۰ نفر از دانشگاهیان با مشارکت در این امر خداپسندانه بخشی از خون خود را اهدا نمودند.
وی اظهار داشت: همچنین در این دو روز اعضای کانون هلال احمر دانشگاه با اندازه‌گیری قد، وزن، فشارخون و قند خون اقدام به سنجش سلامت ۱۸۰ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان نمودند.
شایان ذکر است که در پایان این برنامه از عوامل اجرایی واحد سیار انتقال خون گناباد توسط معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان گناباد و مدیر فرهنگی دانشگاه تجلیل بعمل آمد.