امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:44

برگزاری جشن هفته وحدت و اختتامیه جشنواره قرآن و عترت

مراسم جشن هفته وحدت و اختتامیه بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که به همت مدیریت تعالی فرهنگی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک هفته وحدت، گفت: عید میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) یکی از اعیاد بزرگ ما مسلمانان بوده و امیدواریم رهرو راستین پیامبر عظیم‌الشان(ص) اسلام باشیم.
دکتر جواد باذلی افزود: همیشه به دنبال یک جو شاد، بانشاط، آزاد و توام با احترام متقابل و امنیت در دانشگاه بوده و هستم و لذا همه تلاشم را در این زمینه به کار خواهم بست تا دانشجوی این دانشگاه، بدون هیچ دغدغه‌‌ای به فراگیری علوم بپردازد.
 معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، نیز با تبریک میلاد باسعادت پیامبر اعظم (ص) و امام صادق(ع) و گرامیداشت هفته وحدت گفت: به برکت انقلاب اسلامی ایران، وحدت بین مسلمانان در جهان فراگیر شده است.
دکتر مینوئیان افزود: با توجه به تلاش‌های امروز جبهه استکبار و دشمنان نظام اسلامی که از هر حربه‌ای برای ضربه زدن به اسلام و جوامع اسلامی استفاده می‌کنند، ضرورت تکیه بر وحدت بیش از پیش اهمیت یافته و باید مورد توجه این جوامع قرار گیرد.
در ادامه مدیر سابق فرهنگی دانشگاه، با ارائه گزارشی از مرحله دانشگاهی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت گفت: در آزمون آوایی این جشنواره،  مجموعا ۲۰۰ نفر از دانشگاهیان ثبت نام نمودند که اساتید، کارکنان و دانشجویان در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ سوره واقعه و حفظ یک، سه، پنج، ده، بیست و کل قرآن کریم به رقابت پرداختند.
محمد شمسی افزود: در آزمون بخش معارف قرآنی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت نیز، ۲۰۰ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در بخش‌های «آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)»، «مفاهیم نهج‌البلاغه»، «مفاهیم صحیفه سجادیه»، «حفظ موضوعی قرآن»، «آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم»، «آشنایی با سیره معصومین(ع)»، «احکام» و پرسمان قرآنی و بخش«معارف قرآنی و سیره معصومین» علیهم‌السلام به رقابت پرداختند.
وی عنوان کرد: در مجموع در جشنواره بیست و سوم، ۵۰۰ نفر از دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در رشته‌های مختلف بخش‌های آوایی، معارف قرآنی، ادبی، هنری، فناوری و پژوهشی ثبت نام نمودند.
 وی با بیان اینکه خوشبختانه در مرحله کشوری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی گناباد توانست چهار رتبه برتر کشوری کسب نماید، اظهار کرد: کسب رتبه اول کشوری رشته مفاهیم صحیفه سجادیه در بخش کارکنان توسط صدیقه بسکابادی، کسب رتبه اول رشته مفاهیم نهج البلاغه در بخش دانشجویان توسط فاطمه بازداد، کسب رتبه دوم کشوری رشته قرائت تحقیق در بخش دانشجویان توسط سید محمد طباطبایی مقدم و کسب رتبه سوم کشوری رشته معرق در بخش کارکنان توسط احسان سبزه مقدم  از جمله افتخارات این دانشگاه بود.
شمسی ادامه داد: ما امسال برای اولین بار در جشنواره ملی قرآن و عترت کشور نیز صاحب مقام کشوری شدیم که در بخش دانشجویان در رشته مفاهیم نهج االبلاغه،  فاطمه بازداد  توانست رتبه سوم جشنواره ملی را کسب نماید.
وی با بیان اینکه خوشبختانه حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان در جشنواره قرآن و عترت نسبت به سال‌های گذشته بهتر شده و هر سال شاهد افزایش ثبت‌نام کنندگان در این جشنواره هستیم، اظهار امیدواری کرد اساتید، کارکنان و دانشجویان در بخش‌های دیگر جشنواره(ادبی، هنری و پژوهشی) هم بتوانند در دوره‌های بعدی، صاحب مقام شوند.
یادآور می‌شود؛ پخش کلیپ، مولودی‌خوانی، اجرای موسیقی زنده، سرود، مسابقه، نمایش طنز و تقدیر از برگزیدگان بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در سه بخش کارکنان، اساتید و دانشجویان از جمله برنامه‌های این مراسم بود.