امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:52

افتتاح نمایشگاه هنرهای تجسمی نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

همزمان با دومین هفته فرهنگی، نمایشگاه آثار اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ورودی کتابخانه مرکزی افتتاح شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه گفت: به مناسبت دومین هفته فرهنگی دانشگاه که از تاریخ ۱۰ الی ۱۴ آذرماه در حال برگزاری است، نمایشگاه آثار اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با حضور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون تحقیقات و فناوری، معاون غذا و دارو و جمعی از کارکنان و دانشجویان افتتاح شد.
حسین توکلی گفت: علاوه بر نمایشگاه هنرهای تجسمی، غرفه‌های توانمندی کانون‌های دانشجویی نیز برپا شده است.
وی با بیان اینکه بیشترین ثبت آثار در بخش هنرهای تجسمی جشنواره با ثبت بیش از۸۵۶ اثر در سامانه است، یادآور شد: در نهمین جشنواره سیمرغ، دانشجویان دانشگاه با ثبت ۶۵۷ اثر، کارکنان با ثبت ۴۱۰ اثر و اساتید با ثبت ۳۵ اثر، توانسته‌اند در بخش‌های مختلف جشنواره، حضوری پررنگ داشته باشند.
توکلی خاطرنشان کرد: این نمایشگاه در محل ورودی کتابخانه مرکزی دانشگاه برپا شده و به مدت یک هفته پذیرای علاقه‌مندان است.
شایان ذکر است اختتامیه مرحله دانشگاهی جشنواره سیمرغ، دوشنبه شب ۱۲ آذرماه از ساعت ۲۰ الی ۲۲ در محل سالن همایش‌های کوثر برگزار می شود.