امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 17:53

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

دکتر محمد حسن مینوئیان حقیقی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی " روز دانشجو " را به دانشجویان عزیز تبریک گفت.215313

متن پیام تبریک دکتر مینوئیان به این شرح است:

باسمه تعالی

شانزدهم آذر ماه هر سال یادآور روح استکبار ستیزی، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی دانشجوی ایرانی در پرتو آموزه های اسلام عزیز است. این روز نماد پایمردی و حق طلبی دانشجویان در برابر سایه شوم ظلم و اختناق و سرسپردگی است ، یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استبداد و استعمار سپر کردند و آزادگی و ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران را در تاریخ ثبت نمودند.
روز رستاخیز اندیشه هاست ؛ روز طلوع اندیشه های نو، روز انسانهای فرهیخته و بالنده، روز اندیشه های ناب و روز گسستگی جهل و نابخردی ها ، این روز، روزی است که دانش دوستان با دستان مهربان و اندیشه های نابشان از دوستی ها سخن خواهند گفت.
با گرامیداشت یاد همه شهدای انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی واین روز بزرگ، که تبلور بینش، آگاهی و پیشگامی دانشجویان در عرصه مبارزه با استکبار و بیدادگری است، اینجانب، روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم واندیشه در کشور، خاصه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان عزیز را از خداوند منان خواهانم.
درخاتمه، به روان پاک همه دانشجویانی که جان خود را در راه سربلندی و آزادی این سرزمین در سالهای قبل و پس از انقلاب اسلامی و دوران پر افتخار دفاع مقدس فدا کردند درود می فرستم.

دکتر محمد حسن مینوئیان حقیقی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد