امروزچهارشنبه, 29 اسفند 1397 15:23

فراخوان جشنواره قرآن و عترت و جشنواره بین المللی سیمرغ

فراخوان بیست و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ منتشر شد.Farakhan

ثبت نام بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان از نیمه اول آذرماه آغاز شده و تا پانزدهم بهمن ماه ادامه دارد. علاقه مندان به ثبت نام در این جشنواره می توانند با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی  http://quran.behdasht.gov.ir جهت ثبت نام اقدام نمایند.
دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ نیز در بخش‌های آزاد (ویژه دانشجویان اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی و جامعه پزشکی کشور)  بخش فرهنگ سلامت (ویژه دانشجویان دانشگاه های سراسرکشور) و بخش بین الملل( ویژه دانشجویان سراسر جهان) برگزار می‌شود.
بخش آزاد این جشنواره شامل تئاتر، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی و موسیقی است. علاقمندان از ابتدای دی ماه ۹۷ تا ابتدای اردیبهشت ماه سال ۹۸ فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
علاقه مندان می توانند برای دریافت دفترچه فراخوان و کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایند