امروزشنبه, 04 خرداد 1398 22:00

درخشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد در چهارمین المپیاد دانشجویی ورزش‌های همگانی با کسب عنوان نائب قهرمانی برای اولین بار

دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی گناباد با کسب مقام دوم به عنوان پدیده چهارمین المپیاد دانشجویی ورزش‌های همگانی دختران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انتخاب شدند.

به گزارش وب‌دا، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هشت رشته مکعب روبیک، داژبال، دارت، طناب‌زنی، طناب‌کشی، فریزبی، فوتبال دستی و آمادگی جسمانی و به مدت 5 روز برگزار شد.
دکتر محمودرضا متقی افزود: در پایان این رقابت‌ها، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با کسب بیشترین امتیازات به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
وی افزود: فائزه خیرخواه در رشته سرعت استقامت جاکینگ و تیم دانشگاه متشکل از کوثر ذاکر، فائزه خیرخواه، زینب خیرآبادی و فائزه پارساپور در ماده نمایشی طناب‌زنی به مدال طلا دست یافتند.
بتول زمندی در ماده دقت رشته فریزبی موفق به کسب مدال نقره شد و تیم دانشگاه شامل خانم‌ها فائزه پارساپور، فائزه خیرخواه و کوثر ذاکر در ماده طناب بلند امدادی و بتول زمندی در ماده پروازی فریزبی، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آوردند.
متقی، کسب عنوان چهارمی رشته روبیک توسط فاطمه ناصری، کسب عنوان پنجمی توسط تیم فوتبال دستی با ترکیب نرگس حسینی و مریم منصوری را از دیگر موفقیت‌های بدست آمده توسط دختران دانشجوی دانشگاه عنوان کرد و افزود: لیلا پورنقی در رشته آمادگی جسمانی، زهرا خدایی در رشته فریزبی و زهرا دوری اشکذری در رشته دارت موفق شدند تا در بین 10 نفر برتر این رشته‌ها در میان شرکت‌کنندگان 58 دانشگاه علوم پزشکی کشور قرار گیرند.  همچنین از خانم روحانی کارشناس تربیت بدنی دانشگاه به عنوان مربی برتر این المپیاد ورزشی قدردانی شد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با قدردانی از تلاش دانشجویان ورزشکار این دانشگاه در این المپیاد ورزشی خاطرنشان کرد: از زحمات و حمایت‌های ارزشمند دکتر باذلی ریاست دانشگاه و دکتر مینوئیان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از برنامه‌ها و فعالیت‌های ورزشی دانشجویان و کارکنان سپاسگزاری می‌نمایم.
متقی اظهار امیدواری کرد که افتخار بدست آمده در آینده هم تکرار شود و نام دانشگاه علوم پزشکی گناباد همواره در بین تیم‌های برتر و مقام‌آور المپیادهای ورزشی قرار بگیرد.