امروزشنبه, 04 خرداد 1398 22:00

کاشت 600 بوته گل توسط دانشجویان دانشگاه

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با مشارکت در زیباسازی شهر به استقبال بهار رفتند.

به گزارش وب‌دا، همزمان با هفدهمین روز اسفندماه، جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه و مهندس حسین‌زاده شهردار گناباد باحضور در بوستان ملت، به کاشت 600 بوته انواع گل محمدی و رز پرداختند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با قدردانی از شهرداری و اقدام خداپسندانه و کار خیر دانشجویان، اظهار امیدواری کرد که اقشار مختلف جامعه در کاشت نهال و حفظ و نگهداری فضای سبز، شهرداری را یاری نمایند.
مهندس باقری مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه هم ضمن تشکر از همکاری پرشور دانشجویان دانشگاه، گفت: اقدام دانشجویان در کاشت گل علاوه بر اینکه به زیبایی و نشاط شهر در آستانه ایام عید نوروز کمک می‌کند، کاری حسنه و خداپسندانه است که در اسلام و فرهنگ ما سفارش زیادی به آن شده است.