امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 12:26

تجلیل دکتر باذلی از ورزشکاران مدال آور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از دانشجویان دختر این دانشگاه که با کسب مقام دوم به عنوان پدیده چهارمین المپیاد دانشجویی ورزش‌های همگانی دختران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انتخاب شدند، تقدیر کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این مراسم که در سالن ورزشی پوریا برگزار شد، با تبریک این موفقیت بزرگ به ورزشکاران و مجموعه تربیت بدنی دانشگاه، اظهار کرد: در این المپیاد ورزشی، شاهد موفقیت شما از یک دانشگاه نسبتا کوچک در کنار دانشگاه‌های بزرگ و مادر بودیم که این موفقیت افتخاری ارزشمند برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.
وی افزود: اعتقاد دارم شما ورزشکاران بهترین و لایق بهترین‌ها هستید ولی متاسفانه با شرایط اقتصادی دولت نتوانستیم آنطور که باید و شاید حمایتی در خور شان شما ورزشکاران عزیز داشته باشیم.
وی تصریح کرد: ان‌شاء‌الله در سال آینده بتوانیم بیشتر از آن چیزی که استحقاقش را دارید از شما حمایت کنیم و شاهد قهرمانی شما در المپیاد ورزشی بعدی باشیم.
دکتر باذلی در ادامه با تشکر از زحمات و تلاش‌های دکتر متقی و خانم روحانی، اظهار داشت: این دو عزیز تمام توانشان را در بهبود شرایط ورزشی و فراهم کردن ارتقاء سلامت جسمی و توانمندی‌های ورزشی در دانشگاه بکار گرفته‌اند.
وی با قدردانی از دانشجویان ورزشکار، خطاب به آنها گفت: امیدوارم همواره سالم و ورزشکار بمانید و بتوانید در تمام مراحل زندگی، کار و تحصیل، موفق باشید.

دکتر مینوئیان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه هم در این مراسم با تقدیر از حمایت‌های دکتر باذلی و تشکر از زحمات خانم روحانی و دکتر متقی، اظهار امیدواری کرد که این موفقیت‌ها استمرار داشته باشد.

دکتر محمودرضا متقی مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه نگاه دکتر باذلی به حوزه تربیت بدنی مثبت است، اظهار داشت: همواره شاهد حمایت‌های دکتر باذلی از حوزه ورزش بوده‌ایم و امیدوارم این حمایت‌ها، انگیزه خوبی برای به اهتزاز درآوردن پرچم دانشگاه در میادین ورزشی مختلف باشد.

خانم روحانی کارشناس تربیت بدنی دانشگاه که به عنوان مربی برتر این المپیاد ورزشی نیز انتخاب شد، به تشریح فعالیت‌های انجام شده در راستای اعزام این تیم ورزشی پرداخت و گفت: برای انتخاب تیم، از مهر ماه امسال  با برگزاری مسابقات انتخابی در سالن ورزشی و خوابگاه، شروع به فعالیت کردیم که خوشبختانه حمایت‌های ریاست دانشگاه و معاون فرهنگی دانشجویی باعث شد تا تیمی آماده به مسابقات اعزام شود.

در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدیه از سوی رئیس دانشگاه، دانشجویان دختر شرکت‌کننده در این المپیاد ورزشی مورد تجلیل قرار گرفتند. انجام حرکات ورزشی و نمایشی در رشته‌های دارت، مکعب روبیک، فریزبی و طناب‌زنی از دیگر برنامه‌ها بود.
یادآور می‌شود، در چهارمین المپیاد دانشجویی ورزش‌های همگانی دختران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی گناباد پس از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و بالاتر از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مقام دوم این مسابقات را کسب کرد.