امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 18:17

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با دکتر باذلی

همزمان با هفته خوابگاه‌ها، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی در محل خوابگاه‌های پسرانه ناصری و دخترانه فجر برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم ضمن تبریک هفته خوابگاه‌ها به دانشجویان گفت: تلاش مجموعه دانشگاه فراهم آوردن محیطی سرشار از آرامش و امنیت به همراه نشاط و پویایی برای دانشجویان عزیز است.
دکتر جواد باذلی، دانشگاه علوم پزشکی گناباد را در بسیاری از موارد بالاتر از دانشگاه‌های تیپ یک عنوان کرد و گفت: به رغم همه محدودیت‌های مالی، پروژه‌هایی از جمله استخر و زمین فوتبال ساحلی در حوزه فضاهای ورزشی در دست انجام است.
وی از دانشگاه به عنوان محل تحصیل، علم و فرهنگ یاد کرد و افزود: گرچه باید دانشجویان در مباحث سیاسی صاحب‌نظر باشند، ولی به هیچ وجه اجازه نمی‌دهم که دانشگاه سیاست‌‎زده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جوان‌گرایی را اولویت دانشگاه در زمینه جذب هیئت علمی بیان و اظهار کرد: در این راستا، سال گذشته 22 عضو هیئت علمی جدید به مجموعه دانشگاه اضافه شدند و تلاش می‌کنیم تا تعداد اعضای هیئت علمی به نسبت دانشجو افزایش یابد.
دکتر باذلی با بیان اینکه در طی یک سال گذشته حدود 250 میلیون تومان بابت خرید کتاب برای کتابخانه هزینه شده است، دستورات لازم را برای حل مشکلات مطرح شده اینترنت خوابگاه‌ها صادر کرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز در این جلسات گفت: معمولا هر ساله در هفته خوابگاه‌ها شعاری توسط وزارت بهداشت انتخاب می‌شود که «خوابگاه دانشجویی، نماد اتحاد ملی در بهار همدلی» به عنوان شعار امسال انتخاب شده است.
دکتر محمدحسن مینوئیان، بررسی مشکلات خوابگاه‌ها را یکی از برنامه‌های هفته خوابگاه‌های دانشجویی عنوان کرد و با اشاره به پویش ملی بهار همدلی، افزود: این پویش با هدف افزایش انسجام و تقویت وحدت و حس نوع‌دوستی راه‌اندازی شده است و امیدوارم با کمک دانشجویان به بهترین نحو انجام شود.
یادآور می‌شود، در این مراسم، دانشجویان به بیان مسائل و مشکلات حوزه خوابگاه‌ها، رفاهی و... پرداختند و اعضای هیئت رئیسه و مدیران پس از پاسخگویی به سوالات دانشجویان، برای پیگیری موارد مطرح شده قول مساعد دادند.