امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:12

رشد ۲۰ درصدی آثار ثبت شده دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد در دهمین جشنواره سیمرغ

مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از رشد ۲۰ درصدی آثار ثبت شده دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد در دهمین جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

حسین توکلی گفت: تعداد ۱۳۲۰ اثر در سامانه دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: از تعداد کل آثار ثبت شده، ۸۴۹ اثر توسط دانشجویان، ۵۲ اثر توسط اساتید و اعضای هیئت علمی ثبت گردیده و کارکنان نیز تعداد ۴۱۹ اثر به خود اختصاص داده‌اند که آثار ثبت شده طی دو مرحله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: بیشترین ثبت آثار در بخش هنرهای تجسمی جشنواره است که بیش از ۱۱۳۸ اثر در سامانه ثبت گردیده است.
توکلی ثانی خاطرنشان کرد: دانشگاهیان این دانشگاه در مرحله کشوری نهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ موفق به کسب یک عنوان اولی در رشته مجری‌گری و دو عنوان دومی در رشته‌های خوانندگی پاپ و کمیک استریپ و دو عنوان سومی در رشته‌های خوشنویسی نستعلیق و تحقیق و پژوهش شده‌اند.
یادآور می‌شود، مرحله کشوری دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، مردادماه امسال در تهران برگزار خواهد شد.