امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:22

نتایج مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت اعلام شد

نتایج بخش‌های آوایی و کتبی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد.

به گزارش وب‌دا، سرپرست اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: تعداد ۵۸۶ نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت شرکت کردند که نسبت به دوره قبل، حدود ۲۰ درصد رشد داشته است.

حسین توکلی ثانی با بیان اینکه بخش کتبی این جشنواره با تعداد ۴۱۷ نفر، بیشترین آمار را به خود اختصاص داد، افزود: تعداد 316 نفر از کارکنان، ۲۴۹ نفر از دانشجویان و ۲۱ نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه در این جشنواره شرکت کردند.

وی یادآور شد: مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهریورماه امسال در استان همدان برگزار خواهد شد.

نتایج مرحله دانشگاهی بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در بخش برادران
نتایج مرحله دانشگاهی بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در بخش خواهران
نتایج بخش کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت