امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 07:57

برگزاری مسابقه نقاشی به مناسبت دهه کرامت

در گرامیداشت دهه کرامت و روز عفاف و حجاب، مسابقه حضوری نقاشی ویژه فرزندان پرسنل دانشگاه در سالن زکریا برگزار شد.

سرپرست اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه با بیان اینکه این مسابقه با موضوع امام رضا(ع)، روز دختر و روز عفاف و حجاب برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۵۰ نفر از فرزندان پرسنل دانشگاه در رده سنی ۳ تا ۱۲ سال در این مسابقه شرکت نمودند.
حسین توکلی ثانی افزود: علاوه بر اینکه به همه شرکت کنندگان در این مسابقه جوایزی اهدا گردید، پس از داوری آثار، نفرات برتر در جشن میلاد امام رضا (ع) معرفی و جوایزی به آنها اهدا می‌شود.
وی، هدف از برگزاری این مسابقه را اشاعه فرهنگ رضوی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب عنوان و تصریح کرد: تاکنون مسابقات مختلفی به صورت غیرحضوری در این دانشگاه برگزار شده، ولی این سومین مسابقه است که به صورت حضوری برگزار شد.