امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 07:54

اعلام اسامی برگزیدگان بخش‌های ادبی، فیلم و هنرهای تجسمی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ

هفت اثر از دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد در بخش‌های ادبی، فیلم و هنرهای تجسمی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، جزء آثار برگزیده قرار بگیرد.

به گزارش وب‌دا، در رشته شعر نو بخش ادبی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، در بخش ویژه کارکنان، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و جامعه پزشکی کشور، شعر «حکایت ساتور نه مرگ» دکتر ابوالفضل حسینی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد در بین 1544 اثر ثبت شده، جزء آثار برگزیده قرار بگیرد.
در بخش هنرهای تجسمی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، در بخش پوستر از بین 1271 اثر به ثبت رسیده، سجاد حسینی عطار با اثر Listen more  جزء برگزیدگان بخش دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی این رشته قرار گرفت.
در بخش کاریکاتور نیز از میان 835 اثر، دو اثر اسیر و گرمه! از آثار سجاد حسینی عطار به عنوان آثار برگزیده در بخش دانشجویان انتخاب شد.
همچنین بر اساس اعلام هیأت داوران بخش فیلم دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، اثر «جعبه» از مهدی رحیم‌زاده در بخش فیلمنامه، اثر «از خاک...» از حسام دولت‌آبادی و مسعود باقریان در بخش تیزر و نماهنگ و اثر «برگشت» از علی فرهادی در بخش فیلم کوتاه داستانی به عنوان آثار برگزیده در بخش ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انتخاب شدند.