امروزپنج شنبه, 31 مرداد 1398 18:46

راهیابی ۱۵ اثر از دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد به مرحله کشوری جشنواره بین‌المللی سیمرغ

سرپرست اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد از راهیابی ۱۵ اثر از این دانشگاه به مرحله کشوری دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ خبر داد.

به گزارش وب‌دا، حسین توکلی‌ثانی اظهار کرد: جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال ۱۳۸۸ آغاز و اولین دوره آن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد که خوشبختانه نتایج بسیاری در بحث شناسایی و رشد استعدادهای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد داشته است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز از دوره اول تاکنون توانسته در رشته‌های مختلف هنری حائز مقام‌های برتر کشوری شده که این موفقیت‌ها در جشنواره‌های هفتم و هشتم با مقام‌های اول به اوج خود رسید.
سرپرست اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: تعداد ۱۳۲۰ اثر در سامانه دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به ثبت رسیده که نسبت به سال گذشته، رشد ۲۰ درصدی داشته است.
توکلی ثانی بیان کرد: در بخش ادبی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ از میان ۱۰۰ اثر ثبت شده، اثر « ابوالفضل حسینی» در رشته شعر نو در قسمت کارکنان، اساتید و اعضای هیئت علمی به مرحله کشوری راه یافت.
وی افزود: در بخش فیلم این جشنواره نیز ۲۸ اثر از دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد ارسال شده که بر اساس اعلام هیات داوران، سه اثر «جعبه» توسط مهدی رحیم‌زاده در بخش فیلمنامه، «از خاک...» توسط حسام دولت‌آبادی و مسعود باقریان در بخش تیزر و نماهنگ و فیلم «برگشت» به کارگردانی علی فرهادی در بخش فیلم کوتاه به مرحله کشوری راه پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: در بخش هنرهای تجسمی از بین ۱۱۳۸ اثر از دانشگاه علوم پزشکی گناباد تنها سه اثر « listen more» در رشته پوستر، «اسیر» و «گرمه» در رشته کاریکاتور از سید سجاد حسینی عطار به مرحله پایانی راه یافته است.
سرپرست اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: بر اساس اعلام هیات داوران بخش تئاتر این جشنواره نیز اثر «تئوری خط‌ها» در رشته نمایشنامه نویسی از سجاد حاتمی خوشمردان و آثار «همه چی آرومه» به کارگردانی سید محمد طباطبایی، «خلقت» به کارگردانی حمید احمدی صنوبری و «سیاره موز» در بخش تئاتر خیابانی به کارگردانی سجاد شیرین بنیاد از این دانشگاه جهت مرحله کشوری برگزیده شده است.
توکلی ثانی خاطرنشان کرد: تعداد هفت اثر از دانشگاه علوم پزشکی گناباد به بخش موسیقی دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ ارسال شد که با اعلام هیات داوران، چهار اثر «سید محمد طباطبایی» و «سعید غفوری» در بخش موسیقی پاپ و گروه های «سید محمد طباطبایی» و «شایان تمیمی» نیز در بخش گروه نوازی سنتی به مرحله نهایی این جشنواره راه پیدا کرده است.
گفتنی است اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ با شعار "سالم زیستن هنر است" در تهران برگزار خواهد شد.