امروزپنج شنبه, 31 مرداد 1398 18:58

اعزام کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه به المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی گناباد به چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعزام شدند.

به گزارش وب‌دا، مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه این مسابقات به میزبانی دانشگاه‌ علوم پزشکی تبریز برگزار می‌شود، گفت: این کاروان شامل هفت ورزشکار در رشته‌های شنا، تیراندازی، کاراته و دوومیدانی به همراه با دو نفر مربی و یک سرپرست است.
دکتر محمودرضا متقی افزود: با توجه به استعداد بی نظیر ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی گناباد و تمرینات خوبی که زیر نظر مربیان مجرب انجام شده است، امیدواریم شاهد افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه در این المپیاد باشیم.
وی تصریح کرد: سال گذشته دانشجویان دختر این دانشگاه در المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مقام نایب قهرمانی این مسابقات را کسب نموده‌اند.
گفتنی است در چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که طی دو مرحله در بازه زمانی ۲۲ تا ۲۹ مرداد و ۳ تا ۱۰ شهریور برگزار می‌شود، یک‌هزار و ۷۵۴ ورزشکار از ۵۸ دانشگاه علوم پزشکی در ۹ رشته ورزشی فوتسال، تیراندازی، شنا، دوومیدانی، کاراته، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.