امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:06

برگزاری جشن عید سعید غدیر خم ویژه پرسنل دانشگاه

همزمان با ایام فرخنده عید سعید غدیر خم، مراسم جشنی ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی گناباد و خانواده آنها در سالن شهید دکتر چمران برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم، با اشاره به موفقیت‌های اساتید، همکاران و دانشجویان این دانشگاه در جشنواره‌های قرآن و عترت و سیمرغ وزارت بهداشت، اظهار کرد: خوشبختانه امسال شاهد یک رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته در این جشنواره‌ها بودیم.
حسین توکلی ثانی با تشکر از حضور ارزشمند همکاران دانشگاه در این دو جشنواره، تصریح کرد: تعداد ۵۸۰ نفر از اساتید، همکاران و دانشجویان در جشنواره قرآن و عترت شرکت کردند که تا این لحظه شش نفر از همکاران و دانشجویان به مرحله نهایی این جشنواره راه پیدا کرده‌اند.
مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد تأکید کرد: در جشنواره بین‌المللی سیمرغ نیز تعداد ۱۳۲۰ اثر از اساتید، همکاران و دانشجویان به دبیرخانه ارسال گردیده که ۱۵ اثر به مرحله کشوری راه یافته است و تا آبان نتیجه نهایی آن اعلام می‌گردد.
گفتنی است، استندآپ کمدی، موسیقی، پخش کلیپ، مسابقه و ... از جمله برنامه‌های اجراشده در این مراسم جشن بود که به همت مدیریت تعالی فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.