امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:08

رشد ۳۵ درصدی افراد شرکت کننده در کلاس‌های اوقات فراغت ورزشی دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از رشد ۳۵ درصدی افراد شرکت کننده در کلاس‌های اوقات فراغت ورزشی این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمودرضا متقی با بیان اینکه کلاسهای اوقات فراغت ورزشی از ابتدای تیرماه تا پایان مردادماه برگزار شد، افزود: این کلاس‌ها در رشته‌های فوتبال، فوتسال، والیبال، شنا، ژیمناستیک، تکواندو، اسکیت و شطرنج برگزار شد.
وی، هدف از برگزاری این کلاس‌ها را پرکردن اوقات فراغت فرزندان پرسنل دانشگاه به بهترین نحو ممکن و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین آنها عنوان کرد و افزود: امسال حدود ۳۵۰ نفر از فرزندان پرسنل در این کلاس‌ها حضور داشتند که نسبت به سال گذشته، 35درصد رشد داشت.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به اینکه کلاس‌های اوقات فراغت ورزشی امسال از نظر تعداد رشته‌های ورزشی هم افزایش داشت، گفت: برای رشته‌های برگزار شده، از ظرفیت‌ها و امکانات خود دانشگاه بهره برده شد و در مواردی با عقد قرارداد با مجموعه‌های داخل شهرستان، از ظرفیت‌های آنها استفاده شد.
دکتر متقی با بیان اینکه در برگزاری این کلاس‌ها، از مربیان و کارشناسان زبده و باتجربه ورزشی شهرستان گناباد استفاده شد، تصریح کرد: با افتتاح و بهره‌برداری از استخر شنای سرپوشیده و زمین چمن مصنوعی این دانشگاه امیدواریم بتوانیم در سال‌های آینده، همه برنامه‌ها و کلاس‌های ورزشی را در مجموعه ورزشی دانشگاه متمرکز نماییم.
دکتر متقی از حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه، معاونین محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی و فرهنگی و دانشجویی و نیز اعضای کمیته ورزشی تشکر و قدردانی کرد.