امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 05:09

راهیابی هفت نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد به مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت

مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: هفت نفر از دانشگاهیان این دانشگاه به مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت راه یافته‌اند.

به گزارش وب‌دا، حسین توکلی ثانی گفت: جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف نشر و گسترش فرهنگ قرآن و عترت از سال ۷۵ طرح‌ریزی گردیده است و همه ساله به میزبانی یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.
وی با اشاره به رشد ۲۰ درصدی شرکت‌کنندگان نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: تعداد ۵۵۷ نفر از دانشگاهیان این دانشگاه در بخش‌های آوایی و کتبی این جشنواره شرکت کردند و تعداد ۲۲۰ اثر نیز به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار کرد: در بخش اساتید رشته قرائت ترتیل، دکتر مرتضی رستمیان و خانم سمانه نجفی و در بخش دانشجویان رشته قرائت تحقیق هم سید محمد طباطبایی مقدم و زهرا ندافی به مرحله کشوری راه پیدا کرده‌اند.
توکلی تصریح کرد: همچنین حسام دولت‌آبادی در رشته آیین سخنوری بخش دانشجویان، ریحانه پاینده‌فر در رشته سبک زندگی قرآنی بخش دانشجویان و ملیحه پیشوایی در رشته مقاله‌نویسی در بخش کارکنان موفق شدند به مرحله کشوری راه پیدا کنند.
شایان ذکر است مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آبان‌ماه در استان همدان برگزار می‌شود.