امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 04:16

برگزاری کارگاه تعامل خانواده با دانشجو توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه

مسئول اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: همزمان با ایام ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۹۸، کارگاه تعامل خانواده با دانشجو توسط این اداره، ویژه والدین دانشجویان جدیدالورود برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، نجمه سادات حاجی وثوق با بیان اینکه این کارگاه به مدت 4 روز برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی خانواده‌ها با اداره مشاوره و سلامت روان و آگاه‌سازی آنان در خصوص وظایف خود در این برهه جدید و خطیر زندگی فرزند در دوران دانشجویی بوده است.
وی ادامه داد: افزایش همدلی خانواده با دانشجو، آشنایی والدین با ویژگی‌های دوران جوانی، افزایش حمایت اجتماعی از دانشجویان از طریق بهبود کیفیت ارتباط خانواده آنها، پیشگیری از آسیب‌های روانی – اجتماعی ، افزایش آگاهی و مهارت اولیاء در زمینه مسایل مربوط به زندگی دانشجویی و کمک به سازگاری بهتر دانشجو با محیط از طریق ارتباط با خانواده‌ها از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه‌ها بود.
مسئول اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی گناباد اضافه کرد: در ادامه این کارگاه‌ها به سؤالات والدین در موارد مختلف آموزشی، روانشناسی و امور دانشجویی پاسخ داده شد.
گفتنی است این کارگاه مورد استقبال والدین محترم پذیرفته‌شدگان دانشگاه واقع شد.