امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 06:22

نمایش تعزیه حضرت علی اکبر (ع) در دانشگاه اجرا شد

نمایش تعزیه حضرت علی اکبر (ع) با نقش آفرینی تعدادی از دانشجویان و همکاران دانشگاه در سالن همایش کوثر دانشگاه اجرا شد.taziye

مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه گفت: با حضور جمعی از دانشجویان، استادان و کارکنان این دانشگاه، نمایش تعزیه حضرت علی اکبر (ع) شامگاه سه شنبه ۲۳ مهرماه در محل سالن همایش های کوثر دانشگاه برگزار شد.
حسین توکلی ثانی افزود: به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی  مدیریت تعالی فرهنگی، اقدام به برگزاری نمایش تعزیه حضرت علی اکبر (ع) نمود که در این نمایش تعزیه، بیش از ۱۰ نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و گروه تعزیه خوانی نوقاب گناباد به کارگردانی حسین نجار نوقابی هنرنمایی کردند.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای این برنامه تبین شعور حسینی و زنده نگهداشتن نهضت عاشورا است اظهار داشت: این برنامه برای سومین سال متوالی است که در دانشگاه اجرا می شود و در نظر داریم برنامه‌های نمایشی آیینی دیگری نظیر طفلان مسلم و حضرت عباس (ع) را نیز در سال‌های آینده برگزار نمائیم.