امروزسه شنبه, 21 آبان 1398 19:30

افتخارآفرینی دانشگاهیان علوم پزشکی گناباد در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت

مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت با کسب چند مقام، افتخارآفرین شدند.

به گزارش وب‌دا، حسین توکلی ثانی گفت: تعداد ۵۵۷ نفر از دانشگاهیان این دانشگاه در بخش‌های آوایی و کتبی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت شرکت کردند و تعداد ۲۲۰ اثر نیز به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
وی با بیان اینکه دکتر مرتضی رستمیان در رشته ترتیل بخش اساتید موفق به کسب رتبه سوم این جشنواره شد، افزود: در بخش دانشجویان این جشنواره، حسام دولت آبادی در رشته آئین سخنوری و سید محمد طباطبایی مقدم در رشته قرائت تحقیق حائز رتبه‌های دوم شدند.
وی تصریح کرد: همچنین در بخش دانشجویان دختر، زهرا ندافی رتبه اول در رشته قرائت تحقیق، ملیحه پیشوایی رتبه دوم در رشته مقاله نویسی و ریحانه پاینده فر رتبه چهارم در رشته سبک زندگی قرآنی را کسب کردند.
یادآور می‌شود، اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روزهای 7 تا 10 آبان‌ماه امسال در دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.