امروزجمعه, 09 اسفند 1398 12:09

برگزاری جشن گرامیداشت روز جهانی بیهوشی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

در گرامیداشت روز جهانی بیهوشی، مراسم جشنی با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و فعالان این رشته در محل تالار شهید دکتر چمران دانشگاه برگزار شد.roz-bihishi

مدیر گروه رشته اتاق عمل و هوشبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم گفت: این جشن بزرگداشت روزی است که بشریت موفق شد درد را به کنترل خودش در آورد و بر آن پیروز شود که این یک افتخار بزرگ است .

حسین ناظمی با بیان تاریخچه مختصری از رشته بیهوشی اظهار داشت: قبل از کشف بیهوشی اینکه انسان بتواند عضوی را جراحی کند در تصور بشریت نمی گنجید.

وی افزود: امروز به جرأت می توان گفت هیچ گونه عمل جراحی وجود ندارد که متخصصین بیهوشی در مدیریت درد آن ناتوان باشند.

پخش کلیپ، اجرای موسیقی زنده، مسابقه، برش کیک روز بیهوشی و تقدیر از اساتید، پیشکسوتان و دانشجویان نمونه این رشته از جمله برنامه های این جشن بود که به همت انجمن علمی دانشجویی بیهوشی مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.