امروزسه شنبه, 29 بهمن 1398 13:10

درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ

سرپرست اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه گفت: دانشجویان این دانشگاه در دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ خوش درخشیدند.

به گزارش وب‌دا، حسین توکلی ثانی اظهار کرد: هشت نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد توانستند در بخش‌های کاریکاتور، پوستر، نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی و بازیگری دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، حائز کسب مقام شوند.
وی ادامه داد: در رشته کاریکاتور، سید سجاد حسینی توانست رتبه دوم را بدست آورد و در رشته پوستر در بخش بین‌الملل نیز رتبه دوم را از آن خود کند.
سرپرست اداره امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه تصریح کرد: همچنین سجاد حاتمی در رشته نمایشنامه نویسی و مهدی رحیم‌زاده در رشته فیلمنامه نویسی، موفق به کسب عنوان دوم شدند.
توکلی ثانی افزود: در بخش بازیگری دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ نیز، عاطفه قاسمی برای بهترین بازیگر زن تئاتر خیابانی، شایسته تقدیر شد.
وی با بیان اینکه در رشته موسیقی، سید محمد طباطبایی در جایگاه چهارم قرار گرفت، گفت: همچنین در رشته مشاعره این جشنواره، ناهید رضاپوریان، الهام حسن‌نژاد و اعظم دلاوری‌نژاد در جایگاه چهارم قرار گرفتند.
توکلی ثانی تصریح کرد: تعداد ۱۳۲۰ اثر توسط اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در سامانه دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ به ثبت رسید که از این تعداد، ۱۵ اثر در بخش‌های ادبی، فیلم، موسیقی، تئاتر خیابانی و هنرهای تجسمی به مرحله کشوری این جشنواره راه پیدا کرد.
وی با اشاره به اعزام ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه به مرحله کشوری و اختتامیه دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، خاطرنشان کرد: این مرحله در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی از ۲۵ تا ۲۹ آبان‌ماه ۹۸ در پردیس تئاتر تهران برگزار گردید.