امروزجمعه, 09 اسفند 1398 12:44

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت روز دانشجو

دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پیامی فرارسیدن ۱۶ آذرماه روز دانشجو را به دانشجویان آن دانشگاه تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و احترام خدمت یکایک دانشجویان عزیز و دانشگاهیان گرامی، فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را تبریک عرض نموده و امیدوارم هر یک از دانشجویان محترم که خود جزء نخبگان و فرهیختگان جامعه محسوب می‌شوند با استفاده از توان و ظرفیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی متمایز خود، گام های استوار و بلندی را در نیل به اهداف عالیه کشور بردارند.
آینده روشن و نویدبخش ای در چشم انداز پیشرفت ایران اسلامی و نیز بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری مشخص و تبیین گردیده است.
انشاءالله مسیر حرکت دانشجو و جنبش های دانشجویی به سمت و با هدف اوج‌گیری تمدن اسلامی و ایرانی خواهد بود و دانشجویان با تکیه بر خودباوری، پژوهش، خلاقیت، کسب علم و معرفت، توجه به اخلاق و معنویت و با روحیه عدالت خواهی، استکبارستیزی، رفع تبعیض و مبارزه با فساد، طلایه دار آن خواهند بود.

دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه