امروزدوشنبه, 11 فروردين 1399 09:14

برگزاری پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 98

پنجمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 98 با محوریت برنامه‌های دهه مبارک فجر و ایام فاطمیه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، معاون فرهنگی و دانشجویی و دبیر شورای فرهنگی دانشگاه گفت: در این جلسه آئین‌نامه تدوین شده برای برگزاری مراسم دانش‌آموختگی و سایر جشن‌های دانشگاه به تصویب رسید.
دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی، برگزاری نمایشگاه‌ها، کارگاه‌های آموزشی، جشن و مسابقات متنوع کتابخوانی، عکاسی و ... ویژه پرسنل و دانشجویان را از جمله مصوبات این شورا برای دهه مبارک فجر عنوان و ابراز کرد: بر اساس مصوبات این جلسه، همزمان با ایام فاطمیه، برنامه‌های مختلفی از جمله مسابقه کتابخوانی در سطح دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: در خصوص برگزاری مراسم دانش‌آموختگی نیز مصوب گردید که از این پس در هر ترم، فقط یک جشن به صورت متمرکز برگزار شود و بنابراین با برگزاری یک جشن ویژه دانشجویان رشته‌های پرستاری و فوریت‌های پزشکی در ترم جاری موافقت شد.
دکتر مینوئیان خاطرنشان کرد: در این جلسه با برگزاری اختتامیه مرحله دانشگاهی بیست ‌و چهارمین جشنواره قرآن و عترت و دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در اسفندماه امسال موافقت گردید.