امروزچهارشنبه, 20 فروردين 1399 14:02

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود در ورودی بهمن ماه ۹۸ دانشگاه برگزار شد.ordo-tojihi

در ابتدای جلسه، دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک به دانشجویان جهت ورود  به دانشگاه و آغاز مرحله جدیدی از تحصیلات، برای آنان در این عرصه علم آموزی آرزوی موفقیت کرد.
حجت الاسلام حسن صادقی نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با تبریک به دانشجویان گفت: جوانان دارای استعداد سرشار، انرژی مضاعف و توانمندی بسیار بالا هستند که باید از این فرصت برای تحصیل، پژوهش، کار و تلاش بیشتر بهره ببرند.
مدیر تعالی فرهنگی، مدیر امور آموزشی مسئول استادان مشاور، مدیر پایگاه اطلاع‌رسانی مفدا، مدیر اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی، دبیر شورای انضباطی و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه هم در سخنان جداگانه ای به معرفی حوزه های خود و تشریح فعالیت های آن پرداختند.
پخش کلیپ تولید شده توسط مفدا از روز ثبت نام، از دیگر برنامه های این جلسه بود.
در پایان دانشجویان جدیدالورود با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه به مقام شامخ این شهدا ادای احترام کرده و سوگندنامه ورود به عرصه دانشگاه را قرائت نمودند.