امروزپنج شنبه, 12 تیر 1399 15:48

آمادگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برای پذیرش دانشجویان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد از آمادگی تمامی واحدهای این معاونت برای پذیرش و اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها، فراهم کردن وسایل و تهیه و توزیع غذا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی با اعلام این خبر گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد بر اساس دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا و مصوبات جلسات شورای آموزشی دانشگاه که با حضور معاونت‌های درمان، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی دانشجویی برگزار شده، تمهیدات خاصی را در خصوص بازگشایی دانشگاه اتخاذ کرده است.
وی ادامه داد: با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونا و بر اساس دستورالعمل مربوطه، حضور حداقلی دانشجویان بر اساس زمان‌بندی انجام شده را شاهد خواهیم بود؛ فعلا اولویت با دانشجویان سال آخر بوده و برای سایر دانشجویان نیز بر ادامه آموزش مجازی تأکید شده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: تاکنون دو مرحله گندزدایی و سم‌پاشی خوابگاه‌ها انجام و وسایل حفاظت شخصی نیز با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونا آماده شده که این کار با هماهنگی معاونت آموزشی، ستاد مبارزه با کرونا و همچنین توجه به نظرات شورای صنفی دانشجویان امکان‌پذیر است.
وی با بیان اینکه از نظر اسکان، حضور حداقلی دانشجویان در اتاق‌های خوابگاه‌ها را خواهیم داشت، تصریح کرد: ظرفیت خوابگاه‌ها مطابق دستورالعمل بهداشتی به نصف یا کمتر از نصف کاهش پیدا کرده است، ضمن اینکه دانشجویانی که فراخوان شده‌اند نیز بایستی گواهی سلامت خود را از مراکز بهداشتی محل سکونت خود دریافت و به همراه بیاورند.
مینوئیان حقیقی خاطرنشان کرد: مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی و مدیریت تعالی فرهنگی نیز امکان ارائه خدمات مشاوره‌ای و فرهنگی به دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها را خواهد داشت.
وی افزود: یک محل مناسب هم برای جداسازی دانشجویان مبتلا یا مشکوک اختصاص می‌باید و لذا تلاش بر این است که حضور زمانی و مکانی دانشجویان را به حداقل برسانیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تاکید بر آموزش مجازی و برگزاری آزمون‌های الکترونیک، زمان تخلیه خوابگاه‌ها را پس از اتمام برنامه آموزشی عنوان کرد و افزود: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، فعلا حضور یک سوم دانشجویان را خواهیم داشت.