امروزپنج شنبه, 12 تیر 1399 17:13

لیست مقام‌آوران دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی گناباد اعلام شد

مسئول دبیرخانه دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، لیست مقام‌آوران مرحله دانشگاهی و کشوری این جشنواره در بخش‌های اساتید، کارکنان و دانشجویان را اعلام کرد.

حامد مختاریان دلوئی اظهار کرد: این لیست شامل ۲۲ نفر از اساتید و کارکنان و ۱۸۱ نفر از دانشجویانی بوده که در مرحله دانشگاهی و کشوری دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در رشته‌های مختلف این جشنواره توانسته‌اند حائز مقام شوند.
وی با بیان اینکه به تمامی این افراد یک لوح تقدیر و جایزه نقدی به پاس قدردانی از طرف رئیس دانشگاه تقدیم خواهد شد، افزود: این افراد می‌توانند همه روزه در ساعات اداری به مدیریت تعالی فرهنگی، دبیرخانه دائم این جشنواره مراجعه و لوح تقدیر و جایزه نقدی خود را دریافت کنند.
مختاریان ادامه داد: به افرادی که در این جشنواره شرکت نموده ولی حائز مقام نشده‌اند نیز به پاس قدردانی از حضور آنها، لوح سپاسی تقدیم می‌گردد.
مسئول دبیرخانه دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویانی که آثاری در زمینه‌های مختلف هنری تحویل داده‌اند، نیز جهت دریافت اثر خود نیز مراجعه نمایند.

جهت مشاهده لیست اساتید و کارکنان کلیک کنید

جهت مشاهده لیست دانشجویان کلیک کنید