امروزپنج شنبه, 12 تیر 1399 16:37

پرداخت بیش از ۱۳ میلیارد ریال تسهیلات به دانشجویان

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در سال ۹۸ ، مبلغ ۱۳ میلیارد و ۸۳۳ میلیون و ۱۶۵ هزار ریال از محل اعتبارات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت جذب شده و در قالب تسهیلات به حساب دانشجویان این دانشگاه پرداخت شده است.

دکتر محمدحسن مینوئیان حقیقی، با اعلام این خبر گفت: ۱۰۰ درصد وام تحصیل متقاضیان نیم سال اول و دوم ۹۹-۱۳۹۸ نیز جذب گردیده است که به مبلغ ۹ میلیارد و ۵۸۶ میلیون و ۴۵۰ هزار ریال به حساب تعداد هزار و ۲۲۴ نفر از دانشجویان دانشگاه واریز گردیده است.
وی با بیان اینکه برای افرادی که از وام تحصیلی در نیمسال جاری جامانده‌اند، درخواست افزایش اعتبار داده شده است، افزود: بعد از موافقت صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، اطلاع‌رسانی به دانشجویان از طریق مفدا انجام خواهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کل واریزی وام مسکن دانشجویان در نیمسال اول و دوم تحصیلی را یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون و ۷۷۵ هزار ریال عنوان و اظهار کرد: این تسهیلات نیز در اسفندماه ۹۸ به مبلغ ۸۵۳ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال به حساب تعداد ۹۵ نفر از دانشجویان واریز گردیده است و برای باقیمانده دانشجویانی که با تاخیر قولنامه اجاره خود را تحویل اداره وام و رفاه دانشجویان داده‌اند نیز در روزهای آتی به حساب آنان واریز خواهد شد.
دکتر مینوئیان افزود: با توجه به تعطیلی دانشگاه‌ها از اوایل اسفندماه ۹۸، در خصوص وام شهریه در این ترم اعتباری نداشتیم؛ اما توانستیم با پیگیری‌های انجام شده اعتباری در حدود یک میلیارد ریال جذب کنیم که تاکنون بی سابقه بوده و تمام مراحل ثبت نام تا واریز این وام توسط کارشناسان امور دانشجویی دانشگاه انجام شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته، مبلغ یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون و ۹۴۰ هزار ریال در قالب وام شهریه به حساب دانشجویان پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: احتمال دریافت وام ویژه دانشجویان دکترا نیز وجود دارد که در صورت تخصیص اعتبار لازم از سوی وزارت بهداشت، نسبت به پرداخت آن، برای این گروه از دانشجویان نیز اقدام خواهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به واریز مبلغ یک میلیارد و ۴۸۸ میلیون ریال وام ضروری عادی در سال ۱۳۹۸، گفت: اعتبار این وام برای شش ماهه اول سال ۱۳۹۹ تاکنون ابلاغ نشده و به محض اینکه اعتبار آن از طریق صندوق رفاه دانشجویان ابلاغ شود، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
دکتر مینوئیان درباره ثبت نام وام بنیاد علوی نیز در زمان تعطیلی دانشگاه ادامه داد: این کار توسط کارشناسان امور دانشجویی دانشگاه انجام شده و مبلغ ۸۶ میلیون ریال به حساب تعداد ۱۴ نفر از دانشجویان واریز گردیده است، ضمن اینکه کل واریزی این نوع از تسهیلات در سال ۱۳۹۸ نیز مبلغ ۱۴۶ میلیون ریال بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که برای وام شهریه (تبصره۲) بتوانیم اعتبار بیشتری از صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت جذب نمائیم تا دانشجویان بیشتری بتوانند از این نوع تسهیلات بهره‌مند شوند.