امروزشنبه, 18 مرداد 1399 02:01

بهبودی تمام دانشجویان کرونایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد

تمام دانشجویان کرونایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ، با حال عمومی خوب، ترخیص شدند.

به گزارش وب‌دا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: تمام دانشجویان کرونایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد پس از گذراندن 14 روز قرنطینه و بهبودی کامل، با حال عمومی خوب، ترخیص شدند و به منازل خود بازگشتند.
محمدحسن مینوئیان حقیقی افزود: پس از مشاهده علائم مشکوک به کرونا در تعدادی از دانشجویان در ۲۲ خردادماه، اقدامات لازم برای جداسازی این دانشجویان و انتقال آنها به اتاق زرد خوابگاه، انجام و تست کرونا از آنها گرفته شد.
وی تصریح کرد: با مثبت اعلام شدن تست‌ها، از سایر دانشجویانی که با آنها در ارتباط بودند، نیز تست کرونا گرفته شد و با مصوبه ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا و طبق پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محل و طبقه‌ای مجزا در هر خوابگاه برای قرنطینه دانشجویان آلوده به ویروس کرونا اختصاص یافت.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه دسترسی سایر دانشجویان به این طبقات وجود نداشت و ورود و خروج نیز با نظارت کامل پرسنل امور خوابگاه‌ها انجام می‌شد، اظهار کرد: اکثر این دانشجویان هیچگونه علائمی نداشتند و فقط به دلیل مثبت شدن تست کرونا و پیشگیری از انتقال ویروس به سایر دانشجویان، به مدت ۱۴ روز قرنطینه شدند.
مینوئیان تصریح کرد: علاوه بر ارجاع مرتب و مستمر این دانشجویان به پزشک جهت معاینه، دو نفر از پرستاران آقا و خانم، برای بررسی علائم و ارائه توصیه‌های لازم به این دانشجویان به صورت روزانه به خوابگاه‌ها مراجعه داشتند.
وی خاطرنشان کرد: مشاوره و راهنمایی‌های لازم به این دانشجویان و خانواده‌هایشان نیز توسط روانشناسان مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه به طور مداوم از طریق تلفنی و حضوری، انجام شده است‌.