امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 08:15

برگزاری مرحله دانشگاهی بخش آوایی بیست‌ و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه گفت: این بخش شامل قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ، اذان و ... ، شب گذشته در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) ویژه برادران و سالن ابن سینای پردیس این دانشگاه ویژه خواهران برگزار گردید.

حسین توکلی ثانی ادامه داد: بیست‌وپنجمین جشنواره قرآنی هدهد وزارت بهداشت با بخش‌های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی، تیمی و ویژه (یادواره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) در حال برگزاری بوده که مرحله دانشگاهی بخش آوایی این جشنواره نیز در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
وی با اشاره به ثبت نام بیش از ۴۰۰ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این جشنواره ، تصریح کرد: این جشنواره همه ساله با هدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی و اهل بیت (ع) برگزار می‌شود که امسال نام «هدهد» برای این جشنواره انتخاب شده است.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد اضافه کرد: در بخش آوایی این جشنواره تعداد ۱۲۸ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان در رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ و اذان شرکت نموده اند.
وی افزود: این بخش با داوری آقایان حزار، پوررضا و پورنادری در بخش برادران و خانم‌ها مسیبی، یوسف زاده و مستجاب در بخش خواهران انجام شده که همگی از اساتید و قاریان برتر شهرستان هستند.
توکلی ثانی خاطرنشان کرد: نتایج اولیه این بخش بر اساس دستورالعملی که دبیرخانه جشنواره ارسال کرده مشخص شده و فیلم‌های ضبط شده از نفرات اول در مرحله دانشگاهی به این دبیرخانه ارسال خواهد شد تا در مرحله کشوری مورد ارزیابی و داوری قرار گیرد.
او بیان کرد: مسابقات بخش معارفی این جشنواره نیز روز سه شنبه ۲۲ مهرماه ۹۹ به صورت الکترونیکی از طیق سامانه آزمون دانشگاه به نشانی http://azmoon.gmu.ac.ir/ ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار خواهد گردید.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد تاکید کرد: شرکت‌کنندگان در سایر بخش‌های این جشنواره نیز بایستی آثار خود را تا ۲۵ مهرماه ۹۹ برای دبیرخانه دانشگاهی جشنواره واقع در مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه ارسال نمایند تا جهت انجام داوری به دبیرخانه مرکزی ارسال شود.
توکلی ثانی همچنین گفت: اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بیست‌وچهارمین جشنواره قرآنی و عترت وزارت بهداشت، شش مقام کشوری به دست آورده؛ ضمن اینکه این دانشگاه به عنوان دانشگاهی مطرح بوده که در دوره‌های مختلف جشنواره، صاحب مقام بوده است.