امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 19:38

نتایج مرحله دانشگاهی بیست‌وپنجمین جشنواره قرآنی هدهد در دانشگاه علوم پزشکی گناباد اعلام شد

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد نتایج مرحله دانشگاهی بیست‌وپنجمین جشنواره قرآنی هدهد در این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش وب‌دا، حسین توکلی ثانی اظهار کرد: جشنواره قرآنی هدهد با هدف گسترش و نشر فرهنگ قرآنی و اهل بیت علیهم السلام در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ۲۵ دوره است که توسط وزارت بهداشت طرح ریزی شده و همه ساله با میزبانی یکی از دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت (ع) دانشگاه‌ها به اجرا در می‌آید.
وی ادامه داد: این جشنواره، نقطه عطف مسابقات قرآن و عترت (ع) در دانشگاههای علوم پزشکی محسوب می‌شود که طی آن، برگزیدگان مسابقات دانشگاهها، به رقابتی سالم و معنوی می‌پردازند.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: تعداد ۴۰۱ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بخش‌های مختلف این جشنواره ثبت نام نموده‌اند که بیشترین آمار مربوط به بخش معارفی با تعداد ۳۳۱ نفر بوده است.
توکلی ثانی با بیان اینکه تعداد ۳۰ نفر به مرحله کشوری بخش‌های آوایی و معارفی این جشنواره راه پیدا کرده اند، اذعان کرد: از این تعداد، ۱۶ نفر در بخش معارفی و تعداد ۱۴ نفر نیز در بخش آوایی بوده است.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد خاطرنشان کرد: آزمون مرحله کشوری بخش معارفی این جشنواره، ۲۵ آبان ماه به صورت مجازی برگزار می‌شود؛ ضمن اینکه زمان برگزاری مرحله کشوری سایر رشته‌ها متعاقبا توسط مرکز قران و عترت وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.

جهت مشاهده نتایج مرحله دانشگاهی بخش آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد کلیک کنید

جهت مشاهده نتایج مرحله دانشگاهی بخش معارفی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد کلیک کنید