امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 20:32

آغاز فرایند بزرگترین رویداد مطبوعات دانشجویی کشور

فرآیند ثبت نام و ارسال اثر دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی کشور «تیتر ۱۲» از ساعت ۸ صبح امروز شنبه یکم آذرماه ۹۹ آغاز شد.

دوازدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور «تیتر ۱۲» با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» و در پنج بخش اصلی شامل آثار برگزیده، نشریات برگزیده، فضای مجازی، بخش ویژه و سرزمین مادری برگزار خواهد شد.
این جشنواره ویژه تمامی مدیرمسئولان و فعالان نشریات دانشجویی در دانشگاه‌های تابعه وزارت‌خانه‌های بهداشت و علوم بوده است.
کلیه فعالان حوزه رسانه، مطبوعات و نشریات دانشجویی می توانند با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://۱۲.titrfestival.ir نسبت به انجام عملیات ثبت نام و ارسال آثار و نشریات خود اقدام نمایند.
متقاضیان شرکت در این جشنواره بایستی، نسخه الکترونیکی آثار خود که در فاصله زمانی یکم دی ماه ۹۷ تا سی‌ام دی ماه ۹۹ منتشر شده، را از تاریخ یکم آذرماه تا سی‌ام دی‌ماه ۹۹ در سامانه این جشنواره بارگذاری کنند.
پیرو اعلام دبیرخانه این جشنواره، با توجه به حذف کلیه حساب‌های کاربری ثبت شده در سامانه دریافت آثار جشنواره تا تاریخ قبل از امروز، افرادی که از قبل، ثبت نامی در سامانه انجام داده‌اند بایستی مجددا نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایند.
فعالان نشریات دانشجویی می‌توانند در صورت داشتن هر گونه سؤال و یا ابهامی با صادق قربانی مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به شماره ۰۹۱۵۹۱۵۰۱۹۹ تماس بگیرند.