امروزچهارشنبه, 01 بهمن 1399 09:40

کسب چهار مقام برتر کشوری در بیست ‌و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد از کسب چهار مقام برتر کشوری توسط دانشگاهیان این دانشگاه در بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد خبر داد.

حسین توکلی ثانی اظهار کرد: تعداد ۱۶ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در بخش معارفی و تعداد ۱۴ نفر نیز در بخش آوایی به مرحله کشوری این جشنواره راه پیدا کرده‌اند که از این تعداد، چهار نفر توانستند حایز مقام شوند.
وی ادامه داد: فاطمه‌زهرا ندافی در رشته قرائت تحقیق بخش دانشجویان و حسام دولت‌آبادی در رشته آئین سخنوری بخش دانشجویان به ترتیب مقام‌های اول و دوم این جشنواره را کسب نمودند.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: در بخش معارفی نیز رؤیا پیروی مینائی در رشته احکام بخش اساتید و فاطمه‌زهرا ندافی در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم بخش دانشجویان نیز به ترتیب مقام‌های پنجم و چهارم را بدست آورند.
وی تصریح کرد: تعداد ۴۰۱ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در بخش‌های مختلف بیست ‌و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد ثبت نام نمودند که بیشترین آمار مربوط به بخش معارفی با تعداد ۳۳۱ نفر است.
توکلی ثانی خاطرنشان کرد: آئین اختتامیه مرحله دانشگاهی این جشنواره در دهه مبارک فجر با تقدیر از برگزیدگان دانشگاهی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: علی‌رغم عدم حضور دانشجویان در دانشگاه به دلیل شیوع ویروس کرونا، ثبت نام در این جشنواره نیز به صورت مجازی انجام شد که با این شرایط هم استقبال از جشنواره قابل قبول بود.