امروزسه شنبه, 19 اسفند 1399 07:10

آقای حسن ایرانی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه منصوب شد

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حکمی، آقای حسن ایرانی را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگي و دانشجويي این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش وب‌دا، متن ابلاغ صادر شده به شرح زیر است:

جناب آقاي حسن ايراني
عضو محترم هيات علمي دانشگاه

با سلام و احترام
      با توجه به تجارب و شايستگي هاي جنابعالي به موجب اين ابلاغ به عنوان «سرپرست معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه» تعيين مي گرديد.
اميد است با تكيه بر توان تجربه خويش و با توكل به ذات اقدس الهي در انجام امور موفق و سربلند باشيد.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه

...................................................................................................................................................................
دکتر باذلی همچنین در پیامی از خدمات و تلاش‌های دکتر مینوئیان در مدت تصدي معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه قدردانی کرد.
متن این پیام به شرح زیر است :

بی شک، تقدیر و تشکر از افرادی که با همتی صادقانه در راستای خدمت به جامعه علمی و تحقق اهداف دانشگاه تلاش نموده‌اند، در قالب چند جمله نمی گنجد. اما به رسم قدرشناسی، اکنون که در پرتو الطاف خداوند سبحان یکی از مقاطع ارزشمند خدمت خویش را در سمت "معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد" به پایان رسانده‌اید،  از زحمات حضرتعالی قدردانی می‌گردد.
امید است جامعه دانشگاهی همانند گذشته از تجارب ارزنده و تلاش‌های مخلصانه شما در تحقق برنامه‌های توسعه علمی و پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بهره‌مند گردد.

دکتر جواد باذلی

رئیس دانشگاه