امروزسه شنبه, 19 اسفند 1399 07:45

درخشش فعالان رسانه‌ای مفدا گناباد در جشنواره کشوری کوویدکست

فعالان رسانه‌ای پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جشنواره کشوری «کوویدکست» خوش درخشیدند.

مدیر پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا دانشگاه گفت: جشنواره مجازی آثار هنری و رسانه‌ای دانشجویان علوم پزشکی کشور با عنوان «کوویدکست» به همت کانون اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.
مهدی محمدی افزود: این جشنواره با محورهای حمایت و دلگرمی مدافعان سلامت، مسائل روحی و روزمره دوران قرنطینه، مسائل روانشناختی پساکرونا و رعایت اخلاق حرفه‌ای در اپیدمی کرونا برگزار گردید.
وی با اشاره به شرکت فعالان رسانه‌ای این پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی اظهار کرد: پس از داوری انجام شده در این جشنواره، پادکست «نمایش رادیوئی دلتنگی دوباره» به کارگردانی آیدا احمدپور و پادکست «نمایش رادیوئی جشن تولد» به کارگردانی سجاد حاتمی، مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.
محمدی خاطرنشان کرد: با تلاش فعالان رسانه‌ای مفدا، از ابتدای سال تاکنون بیش از ۵۰ پادکست، نمایش رادیوئی و برنامه رادیوئی با موضوع‌های مختلف در این دانشگاه تولید شد که این نشان دهنده پویایی دانشجویان عضو این پایگاه خبری و اطلاع رسانی است.