امروزسه شنبه, 19 اسفند 1399 07:28

کسب رتبه اول کشور توسط پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد رتبه اول را در بین شعب دانشگاهی مفدا کشور کسب کردmefda

به گزارش وب‌دا، مدیر پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: با اتمام مراحل اجرایی ارزیابی و رتبه‌بندی فصلی فعالیت‌های شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا در دوره زمانی پاییز ۹۹، نتایج ارزیابی مشخص و رتبه‌بندی فعالیت شعب دانشگاهی مفدا در فصل پاییز در سه سطح مشخص شد که بر این اساس، پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا در دانشگاه‌ علوم پزشکی گناباد، با کسب ۴۰۲ امتیاز، رتبه اول را کسب کرد.
مهدی محمدی افزود: اولین دوره ارزیابی فصلی فعالیت شعب دانشگاهی پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی مفدا بر اساس ۲۵۴ شاخص کمی و کیفی در بازه زمانی ابتدای مهرماه تا پایان آذر ماه ۹۹ در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اجرا و نتایج آن در سه سطح اعلام شد.
وی اظهار داشت: سطح اول رتبه‌بندی بر اساس امتیاز کسب شده توسط هر شعبه و در بین ۶۴ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی انجام شد که بر این اساس گناباد با کسب ۴۰۲.۹۶ امتیاز رتبه اول، کرمانشاه با کسب ۳۸۵.۶۴ امتیاز رتبه دوم و سبزوار با کسب ۳۳۳ امتیاز رتبه سوم را به دست آوردند و پس از آنها، دانشگاه‌های علوم پزشکی تبریز، کردستان، مشهد، گلستان، تربت حیدریه، قم و قزوین به ترتیب در رتبه‌های چهارم تا دهم قرار گرفتند.
همچنین مناطق جغرافیایی غرب، شمال و شمال شرق کشور نیز در بین مناطق ده‌گانه حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.