امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 17:52

پاکسازی محیط اطراف پردیس دانشگاه از زباله و مواد پلاستیکی

در آستانه سال جدید و به همت اعضای کانون هلال احمر مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، محیط اطراف پردیس این دانشگاه از زباله و مواد پلاستیکی پاکسازی شد.

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه در حاشیه این برنامه، اظهار کرد: رهاکردن زباله‌های تجزیه نشده در محیط زیست، این اهمیت این را نشان می‌دهد که ما به هرحال در حفظ این محیط کوشا باشیم.
حسین توکلی ثانی ادامه داد: مواقع بسیاری شاهد هستیم که انواع زباله‌ها نظیر پلاستیک که قابلیت تجزیه نیز ندارد در اطراف جاده‌ها رها شده که اگر این پلاستیک‌ها به این شکل در محیط زیست رها شوند، موجب به خطرافتادن سلامتی هر جانداری می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه دانشجویان باید در بحث پاکسازی محیط زیست پیشقدم باشند، تصریح کرد: از همه هموطنان خواهش می‌کنم که به محیط زیست خودشان اهمیت دهند؛ این محیط زیست را ما باید برای نسل‌های آینده مهیا کنیم و اگر به این شکل آن را تحویل نسل آینده دهیم مسلما سلامتی آنان با چالش مواجه خواهد شد.
شهردار گناباد با تشکر از این حرکت و کار خداپسندانه، گفت: بدون شک فعالیت‌های محیط زیست، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.
حمید زارع‌حسینی افزود: وقتی مردم به صورت خودجوش و با خلوص نیت، پای کار باشند کارها نتیجه بخش بوده و شهرمان نیز تمیز و پاک خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهرداری در هر کاری شما را یاری خواهد کرد، خاطرنشان کرد: امیدوارم این حرکت تدوام پیدا کند و از مردم تقاضا دارم که با توجه به نزدیک بودن ایام نوروز، این حرکت خودجوش را پوشش دهند.
در ادامه احسان امیری، مسئول کانون هلال احمر مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه،این برنامه را یک حرکت دانشگاهی برای حفظ و نگهداری محیط زیست و پاکسازی آن برشمرد و خاطرنشان کرد: می‌خواهیم با این کار نمادین، آگاه‌سازی و فرهنگ سازی درستی نسبت به عموم جامعه داشته باشیم تا به حفظ و پاکیزگی محیط زیست اهمیت داده شود.