امروزسه شنبه, 06 اسفند 1398 14:54

فرماندار گناباد: خدمات پزشکان در مناطق کمتر برخوردار شایسته تقدیر است.

motekhases-gonabad3دکتر محمدعلی نبی‌پور فرماندار گناباد در جلسه با متخصصان جدید دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن خیرمقدم به متخصصان جدیدی که در این شهرستان حضور یافته‌اند، گفت: به نمایندگی از مردم بزرگوار شهرستان گناباد از حضور شما قدردانی می‌کنم.
به گزارش وبدا،  وی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت توسط دولت یازدهم، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با حمایت‌های مقام معظم رهبری و پیگیری‌های جدی مسئولان، طرح  تحول نظام سلامت شروع شد و لایه‌های مختلفی از آن به سرانجام رسید.
فرماندار گناباد با اشاره به برخی از انتقادات مطرح شده درباره اجرای این طرح، اظهار کرد: این طرح زمینه آسایش و آرامش مردم را فراهم کرده است و باید با اصلاح برخی فرآیندها، تا رسیدن به اهداف نهایی ادامه یابد.
دکتر نبی‌پور با بیان اینکه سیستم بیمه در دنیا جزء مهمترین سیستم‌های درآمدزا و اقتصادی محسوب می‌شود، بیان کرد: متاسفانه سیستم بیمه‌ای کشور یک سیستم معیوب، غیر اقتصادی و وابسته به دولت است که با اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیش از پیش نیاز به اصلاح ساختار بیمه‌ای کشور احساس شد.
وی با اشاره به خدمات پزشکان پیشکسوتی که سال ها در این شهرستان به ارائه خدمات صادقانه پرداخته اند و نزد مردم از احترام و جایگاه والایی برخوردار هستند گفت: مردم این منطقه در عین محرومیت، همواره در همه زمینه‌ها همراهی و مساعدت لازم را دارند و کسانی که به آن‌ها خدمت کنند، قطعا جز تقدیر، حمایت و قدردانی از مردم نخواهند دید.
حجت الاسلام صادقی نسب، امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز با قدردانی از حضور متخصصان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در سخنانی با اشاره به برخی آیات و روایات، خدمت صادقانه به مردم را از اعمال نیک و دارای فضیلت برشمرد و برای متخصصان جدید الورود آرزوی توفیق خدمتی شایسته برای مردم منطقه نمود.
سید حسین پورهاشمی رئیس شورای اسلامی شهر گناباد هم در این جلسه با خیرمقدم به متخصصین جدیدالورود از آمادگی کامل و همه جانبه شورای اسلامی شهر گناباد برای همکاری با متخصصان در راستای ارائه خدمت بهتر به مردم خبر داد.
در پایان جلسه نیز متخصصین جدیدالورود به بیان دیدگاه ها و مسائل مرتبط با حوزه کاری خود پرداختند.
motekhases-gonabad4motekhases-gonabad5