امروزسه شنبه, 06 اسفند 1398 15:43

پرستاران نقش مهمی در راستای طرح تحول نظام سلامت ایفا می‌کنند

عضو هیئت مدیره نظام پرستاری شهرستان‌های گناباد و بجستان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه گناباد با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: پرستاران نقش مهمی در راستای اجرای طرح در حوزه درمان ایفا می‌کنند.

به گزارش وب‌دا، محمد شمسی ثانی با تبریک ایام‌الله دهه فجر و میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، از تلاش‌ها و خدمات پرستاران قدردانی کرد و افزود: طرح تحول نظام سلامت در راستای تکریم ارباب رجوع و خدمت‌رسانی به مردم بود و توانست با کاهش بخش عمده‌ای از هزینه‌ها و تامین لوازم و تجهیزات پزشکی و رفاهی بیماران، رضایت‌مندی خوبی را در بین آن‌ها ایجاد کند.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح مهم در خدمت به بیمار، حضور پرستار و نقش وی در بالین امری انکارناپذیر است، اظهار کرد: پرستاران نقش ویژه‌ای در ارائه و تکمیل خدمات طرح تحول نظام سلامت به بیماران دارند ولی متاسفانه به دلیل مشکلاتی که نظام سلامت با بیمه‌ها دارند، مطالبات این عزیزان به موقع پرداخت نشده است.
وی با اشاره به اینکه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم روز پرستار از قول مساعد دولت برای پرداخت همه معوقات و مطالبات پرستاران خبر داد، تصریح کرد: با این وجود تاکید سازمان نظام پرستاری بر اجرایی شدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری است که متاسفانه ده سال از تصویب آن در مجلس شورای اسلامی می‌گذرد.
عضو هیئت مدیره نظام پرستاری شهرستان‌های گناباد و بجستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گناباد فعالیت خود را در قالب دانشکده علوم پزشکی از سال 1365 با پذیرش دانشجو در رشته کاردانی پرستاری آغاز کرد، گفت: هم‌اکنون این دانشگاه علاوه بر پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی، در 4 گرایش پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد.
قدردانی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی در راستای ارتقاء علمی جایگاه پرستاری
شمسی ثانی با بیان اینکه دانشگاه با وجود ظرفیت‌ها و بسترهای مناسب به دنبال اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکترای پرستاری است، ادامه داد: از طرف جامعه بزرگ پرستاری شهرستان گناباد از دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه و دکتر محمدپور رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در راستای ارتقاء علمی جایگاه پرستاری در دانشگاه قدردانی می‌نمایم.
وی با اشاره به فرمایشی از علامه طباطبایی که فرمودند من حاضرم هفتاد سال عبادت را با یک شبانه‌ پرستاری از بیماران عوض نمایم، گفت: پرستاری می‌تواند یکی از راه‌های قرب به خداوند و دست‌یابی به کمال انسانی باشد و چنین نگرشی به شغل پرستاری، نشاط و علاقه ویژه‌ای را در بین پرستاران ایجاد می‌کند.