امروزسه شنبه, 06 اسفند 1398 15:38

برگزاری سمینار دو روزه دیالیز ویژه پرستاران

به همت مدیریت پرستاری و مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گناباد، سمینار دو روزه دیالیز ویژه پرستاران در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این سمینار علمی دو روزه با هدف ارتقاء سطح دانش، نگرش و عملکرد پرستاران، آمادگي پرستاران جهت کار در بخش دياليز از نظر سطح دانش و مهارت مرتبط با مراقبت از بيماران دياليزي، آشنا ساختن پرستاران با اصول و روش‌هاي صحيح در مراقبت از بيماران دياليزي و كمك به بهبود ارائه خدمات پرستاري در بخش دياليز جهت پيشگيري از عوارض و ارتقاء سطح سلامت بيماران برگزار شد.

مباحث مطرح شده در این سمینار شامل مرور آناتومی و فیزیولوژی کلیه، نارسایی حاد و مزمن کلیه، تغذیه بیماران دیالیزی، درمان دارویی، اصول همودیالیز، روش‌های دستیابی عروقی، انواع دیالیزور، نحوه کار با دستگاه دیالیز، کفایت دیالیز، RO، عوارض حین دیالیز، عوارض طولانی مدت دیالیز، اختلالات روانی در بیماران دیالیز و کنترل عفونت و مراقبت‌های پرستاری از بیماران دیالیز بود که توسط آقای دکتر رضا محمودی متخصص داخلی، امیر رفیع و میترا توکلی‌زاده کارشناس ارشد پرستاری و دارای مدرک مربیگری دیالیز، خانم احراری مسئول کنترل عفونت بیمارستان 22 بهمن و دکتر فهیمی متخصص داخلی ارائه گردید.
یادآور می‌شود، دکتر فهیمی متخصص داخلی و عضو هیئت علمی دانشگاه دبیر علمی این سمینار بود.