امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 05:36
بازدید کل
1996170

مراسم گرامیداشت روز آزمایشگاه در سال 96 برگزار شد

همزمان با سی‌ام فروردین‌ماه، سالروز میلاد حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی، مراسم گرامیداشتی در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار و از تلاش فعالان این عرصه قدردانی شد.
azmayeshgah96به گزارش وب‌دا، معاون درمان دانشگاه در این جلسه که رئیس دانشگاه، معاون بهداشت، رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، جمعی از اعضای هیئت علمی و مسؤلان و کارشناسان آزمایشگاه‌های معاونت درمان و معاونت بهداشت حضور داشتند، ضمن تبریک روز آزمایشگاه، از زحمات و تلاش‌های همکاران آزمایشگاه‌ها در طول سال گذشته و بویژه در ایام تعطیلات نوروز تشکر و سپاسگزاری کرد.
دکتر معصوم‌زاده با اشاره به اهمیت و حساسیت کار آزمایشگاه گفت: همه آزمایش‌ها به ویژه آزمایش‌های بخش اورژانس که فرصتی برای تکرار مجدد ندارد، از اهمیت ویژه‌ای برای روند تشخیص و درمان برخوردار هستند.
معاون بهداشت دانشگاه هم در این مراسم، از سیستم سلامت به عنوان یک سیستم یکپارچه یاد کرد و افزود: مجموعه‌ای از بخش‌های مختلف با هدف ارتقای سلامت جامعه، در این حوزه مشغول فعالیت هستند.
دکتر علی عالمی افزود: گرچه ممکن است کار و فعالیت آزمایشگاه به خوبی دیده نشود ولی مجموعه آزمایشگاه اثرگذاری مهمی در فرآیند تشخیص و درمان برعهده دارد که این اهمیت بر هیچ کسی پوشیده نیست.
وی ادامه داد: مردم بیشتر از تشخیص اشتباه یک پزشک، از تشخیص اشتباه آزمایشگاه نگران هستند که این حساسیت و اهمیت کار آزمایشگاه‌ها را می‌رساند.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به جایگاه بی‌بدیل کار آزمایشگاه در فرآیند تشخیص و درمان، اظهار کرد: اساسا نتایج آزمایش که نتیجه فعالیت آزمایشگاه است به کادر درمانی کمک می‌کند تا با دید بهتری فرآیند تشخیص و درمان را به پیش ببرند.azmayeshgah96-1دکتر عالمی در پایان از دکتر احمدی ریاست دانشگاه به دلیل حمایت و پشتیبانی در جهت خرید و تجهیز آزمایشگاه‌های معاونت بهداشت قدردانی کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر مرادی، رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان و مسئولان آزمایشگاه‌های بیمارستان‌های تحت پوشش و معاونت بهداشت، گزارش‌هایی از آزمایشگاه‌های این شهرستان و فعالیت‌های آن‌ها ارائه کردند.
همچنین در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر و هدیه از حسین سلطانی ( حوزه معاونت درمان - آزمایشگاه بیمارستان آموزشی ـ درمانی 22بهمن) وجیهه سقاب زاده ( حوزه معاونت درمان - بیمارستان آیت آیت‌الله مدنی بجستان ) و جواد اکبرزاده ثانی ( حوزه معاونت بهداشتی-مرکز سلامت جامعه شهید فیاض بخش) به عنوان کارشناسان نمونه آزمایشگاه در سال 95 تجلیل شد.