امروزجمعه, 03 آذر 1396 16:32
بازدید کل
2098344

تجلیل از ماماهای نمونه دانشگاه در سال 96

در مراسمی که به مناسبت 15 اردیبهشت‌ماه با حضور فرماندار، جمعی از مسئولان شهرستان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه برگزار شد، از ماماهای نمونه دانشگاه در سال 96 تجلیل شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور فرماندار، رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از مدیران، ماماها، دانشجویان رشته مامایی و کارکنان دانشگاه برگزار شد، پس از سخنرانی دکتر احمدی رئیس دانشگاه و دکتر نبی‌پور فرماندار گناباد، از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاه، پیشکسوتان مامایی، دست‌اندرکاران برنامه نجات جان مادران پرخطر و دانشجویان نمونه رشته مامایی تجلیل شد.
در این مراسم که در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، از خانم‌ها مریم جوانفر، سیما سعیدی اول نوغابی و فاطمه شریفی به عنوان مامای نمونه کشوری و از خانم‌ها میترا بختیاریان، ناهید نخعی و سمیه عجمی به عنوان ماماهای نمونه دانشگاه در  سال 96 تجلیل شد.
همچنین با اهداء لوح تقدیر و هدیه از سکینه غلامزاده به عنوان مامای نمونه تیم سلامت و خانم‌ها هانیه گوهری و محبوبه خاکباز به عنوان دانشجویان نمونه مامایی دانشگاه در سال 96 تجلیل شد.
تجلیل از خانم‌ها دکتر اعظم السادات محمودیان، دکتر رقیه رحمانی، دکتر نرجس بحری، دکتر فاطمه هادیزاده طلاساز، مریم جوانفر و الهه بنفشه اعضای هیات علمی گروه مامایی و خانم‌ها میترا بختیاریان، فاطمه فاطمی مقدم و زهرا عطارباشی پیشکسوتان مامایی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
در ادامه این مراسم با اهداء لوح سپاس و هدیه از آقایان دکتر عالمی، معاون بهداشت دانشگاه ، دکتر معصوم‌زاده، معاون درمان دانشگاه، دکتر پاسبان، رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه، خانم دکتر مهربان، متخصص زنان و زایمان، خانم زهرا عطارباشی، مسئول امور مامایی معاونت درمان، خانم کبری قاسمی، کارشناس مادران معاونت بهداشت، خانم‌ها اکرم عاشوری، اکرم عجم، خاطره بهفر، فاطمه شقاقی و رشید و آقایان ابوالفضل شمس و عباس علیمردانی به عنوان دست‌اندرکان برنامه نجات جان مادر پرخطر قدردانی شد.
همچنین در این مراسم با اهداء لوح یادبود و کارت هدیه از خانم‌ها سمیه صادقی مقدم و مرضیه مطیع بیلندی مادران که فرزندان به دنیا آمده خود در سالروز ولادت باسعادت امام جواد(ع) را به نام‌های محمدجواد و .... نامگذاری کرده بودند، قدردانی شد.
یادآور می‌شود ، دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آستانه افتتاح بیمارستان علامه بهلول گنابادی که همزمان با سالروز ولادت باسعادت امام جواد(ع) انجام شد، اعلام کرده بودند که به فرزندان پسری که در این روز به روش طبیعی متولد و به نام‌های محمدتقی یا جواد نامگذاری شوند، هدیه‌ای از سوی دانشگاه تعلق خواهد گرفت.