امروزجمعه, 31 شهریور 1396 18:49
1909
1983510

قدردانی فرماندار گناباد از خدمات ماماها

فرماندار شهرستان گناباد در مراسم روز جهانی ماما ، ضمن تبریک این روز به ماماها و دانشجویان مامایی، از خدمات و فعالیت‌های آن‌ها در راستای سلامت مادر و نوزاد قدردانی کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نبی‌پور در این جلسه که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی گروه مامایی، متخصصین زنان و زایمان، ماماها و دانشجویان رشته مامایی دانشگاه در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه برگزار شد، گفت: موفقیت دانشگاه علوم پزشکی در کسب رتبه برتر و قرار گرفتن در بین 5 دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور در حوزه مامایی، نشان از توانمندی و فعالیت‌های خوب این دانشگاه دارد.
وی با اشاره به شعار امسال روز جهانی ماما «ماما، مادر و خانواده یاران زندگی»، اظهار کرد: این شعار، شعار معنادار و زیبنده‌ای است، چراکه مادر و ماما دست به دست هم به عنوان یاران یک خانواده بوده و هستند.
فرماندار گناباد با اشاره به اینکه حرفه مامایی امروزه به صورت دانشی کلاسیک در سطح دانشگاه‌ها تدریس می‌شود، ابراز کرد: گرچه مامایی به عنوان یک دانش کلاسیک قدمت خیلی زیادی ندارد ولی این حرفه در طول تاریخ بشر و از ابتدای پیدایشش وجود داشته است.
دکتر نبی‌پور با بیان اینکه در چند سال اخیر توجه ویژه‌ای به حوزه مامایی شده است، گفت: در سال‌های اخیر به ویژه در دولت تدبیر و امید و در قالب طرح تحول نظام سلامت برنامه‌ریزی و تلاش گسترده‌ای برای کاهش سزارین صورت گرفت.
وی ادامه داد: متاسفانه زایش طبیعی به مرور به یک اقدام غیر طبیعی و پزشکی به نام سزارین تغییر یافته بود و از این‌رو در سال‌های اخیر تلاش شده است تا زایمان طبیعی افزایش یابد.
وی تاکید کرد: دولت در قالب طرح تحول نظام سلامت تلاش کرد تا هم با اقدامات فرهنگی و هم با بسترسازی پزشکی در سطوح مختلف، زایش غیرطبیعی یا سزارین را به زایمان طبیعی تبدیل کند.
فرماندار گناباد با بیان اینکه برای رسیدن به استانداردهای مطلوب با کمبود ماما مواجه هستیم، اظهار کرد: استقلال دانشکده پرستاری و مامایی و پیگیری اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته مامایی اقدامات ارزشمندی است که می‌تواند این دانشگاه را در آینده به یکی از کانون‌های مهم تربیت ماما تبدیل کند، همان‌طوری که از گذشته نیز بوده است.
دکتر نبی‌پور، پیگیری تحصیلات تکمیلی را بسیار ارزشمند عنوان کرد و از پیگیری‌های انجام شده توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی و همکاران وی و همچنین تلاش بی‌وقفه اساتید و دانشجویان تشکر و قدردانی کرد.
وی با اشاره به بسترهای مناسب شکل گرفته مثل بیمارستان علامه بهلول گنابادی و ظرفیت و توان بالای اساتید دانشگاه علوم پزشکی، از  دانشجویان خواست تا این فرصت را غنیمت بشمرند و برای ارتقاء علمی و مهارتی خود تلاش کنند.
فرماندار گناباد، برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری ایجاد و توسعه مراکز آموزش عالی در این شهرستان را هدفی درست و فرصتی خوب بیان و ابراز کرد: شهرستان گناباد از گذشته باوجود اساتید دلسوز و صبور، مرکز نخبه‌پروری بوده و است.
دکتر نبی‌پور، ضمن قدردانی از خدمات ارائه شده توسط ماماها در راستای سلامت مادران، گفت: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، مرگ و میر مادری به صفر رسیده است و با بسترسازی مناسب مدیران، تلاش اعضای هیئت علمی و ماماها و حمایت‌های مسئولان در سطوح مختلف ستادی، استانی و شهرستانی قطعا موفقیت‌های بهتری در آینده برای این دانشگاه کسب خواهد شد.
وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت توسط مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: همه با هم باید بر اساس اسناد بالادستی در راستای پیشرفت و توسعه کشور گام برداریم.