امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 07:20
بازدید کل
2098344

انتخاب دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان دانشگاه برتر در حوزه مامائی

دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از 5 دانشگاه برتر کشور در زمینه خدمات مامائی در حوزه معاونت درمان انتخاب شد.

به گزارش وب‌دا، در مراسم بزرگداشت روز جهانی ماما که با حضور معاونان و مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تهران برگزار شد، با اهدا لوح سپاس و تندیس به دکتر معصوم‌زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از این دانشگاه به عنوان یکی از 5 دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور در زمینه خدمات مامائی در حوزه معاونت درمان تجلیل شد.
در این مراسم که در تالار قدس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، مسئول امور مامائی و ماماهای نمونه کشوری دانشگاه هم حضور داشتند.
در متن تقدیرنامه که به امضاء دکتر نجمه تهرانیان، مشاور وزیر در امور مامایی و دبیر هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته بهداشت باروری کشور رسیده، آمده است: تلاش همکاران گروه مامایی و مسئولین محترم دانشگاه در امر ساماندهی زایمان طبیعی، ارتقاء کیفی خدمات بهداشتی به مادران و نوزادان و خانواده و بهبود آموزش مامایی خصوصا در حیطه بالین قابل تقدیر و قدردانی است.
سپاس خود را از همدلی و همراهی شما در پیشبرد اهداف طرح تحول نظام سلامت بویژه افزایش آمار زایمان طبیعی که سبب حفظ و افزایش سطح سلامت مادران و کودکان و در نهایت جامعه می‌گردد اعلام داشته، امیدوارم با توکل به خدای بزرگ، همکاری ریاست محترم دانشگاه، اعضای محترم هیات علمی مامایی و سایر مسئولان، شاهد پیشبرد بیش از پیش اهداف نظام سلامت در کشور عزیزمان باشیم.