امروزشنبه, 01 مهر 1396 12:52
بازدید کل
1996219

آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات نظام پزشکی در گناباد

212x161-equal images_akhbar_1395_Shahrivar_Dr.Masomzadeمعاون درمان دانشگاه و رییس هیات اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی گناباد در حاشیه برگزاری مانور آمادگی برگزاری انتخابات گفت: تمام شرایط برای برگزاری مطلوب انتخابات در گناباد فراهم است.
به گزارش وبدا، دکتر محمد معصوم زاده گفت: برای نخستین بار در کشور این انتخابات به صورت الکترونیک برگزار می شود و به همین منظور امروز ( 29 تیرماه) همزمان در سراسر کشور مانوری به منظور بررسی آمادگی های لازم در اجرای مطلوب انتخابات در حال برگزاری است.
وی افزود: شرایط برای اخذ رای به صورت حضوری نیز فراهم شده است و به این منظور صندوق های اخذ رای در سالن زکریا واقع در ستاد مرکزی دانشگاه در روز اخذ رای تعبیه خواهد شد ولی اگر فردی در انتخابات الکترونیک شرکت کرد، با توجه به استعلام سامانه، نمی تواند به صورت حضوری رای بدهد.
دکتر معصوم زاده در خصوص واجدین شرایط رای دادن در گناباد و بجستان گفت: در این دوره انتخابات 220 نفر از اعضای سازمان نظام پزشکی گناباد واجد شرایط رای دادن هستند که از میان 25 کاندیدا در گروه های پزشکان، داندانپزشکان، داروسازان، ماماها، لیسانسه های پروانه دار و علوم آزمایشگاهی 11 نفر را به عنوان اعضای جدید هیات مدیره نظام پزشکی گناباد انتخاب خواهند کرد.
یادآور می شود فرایند انتخابات نظام پزشکی همزمان در سراسر کشور از ساعت 8 صبح روز جمعه 30 تیرماه آغاز خواهد شد.

nazam