امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 13:47
بازدید کل
2098344

همایش یک روزه شیر مادر برگزار شد

همزمان با هفته جهانی شیر مادر، همایش یک روزه‌ای در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی به عنوان بیمارستان دوستدار کودک برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در ابتدای این مراسم که به همت امور مامایی معاونت درمان دانشگاه و با همکاری امور عمومی و روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی برگزار شد، دکتر معصوم‌زاده معاون درمان دانشگاه در سخنانی به اهمیت نقش تغذیه با شیر مادر در رشد کودک پرداخت.
در ادامه این مراسم، دکتر علی عالمی معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه تغذیه انحصاری با شیر مادر باعث کاهش مرگهای زیر 5 سال و تغذیه تکمیلی به موقع و سالم و کافی باعث کاهش مرگهای دیگر می‌شود، اظهار کرد: بسیاری از کودکان از بیماری‌هایی رنج می‌برند که اگر با شیر مادر تغذیه شده بودند، هیچ‌گاه به آن مبتلا نمی‌شدند.
وی با تاکید بر اینکه تغذیه با شیر مادر همواره به حفظ سلامت مادران نیز کمک می کند، ابراز کرد: تغذیه با شیر مادر، نقش مهمی را در کنترل، پیشگیری و محافظت کودکان در برابر بیماریهای اسهالی و پیشگیری از دهیدراتاسیون ناشی از اسهال و کاهش ابتلاء به عفونت‌های گوارشی، تنفسی، ادراری و گوش، سپسیس ،مننژیت و ... ایفا می کند.
دکتر جلیل مشاری فوق تخصص نوزادان و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه سخنران دیگر این مراسم بود که با بیان دلایل اهمیت تغذیه نوزادان با شیر مادر، گفت: شیر مادر برای نوزاد به عنوان غذای اصلی نقش بسیار مهمی در سلامت کودک دارد.
در ادامه این مراسم، از چند نفر از مادران شیرده موفق و تعدادی از پرسنل فعال مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی در زمینه ترویج تغذیه با شیر مادر ، با اهدا گل و لوح سپاس قدردانی شد.