امروزشنبه, 01 مهر 1396 12:52
بازدید کل
1996219

درمان بیماران از مقدس‌ترین مسئولیت‌ها در جامعه است

امام جمعه گناباد در مراسم گرامیداشت روز پزشک گفت: درمان بیماران از مقدس‌ترین مسئولیت‌ها در جامعه است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه در مراسم گرامیداشت روز پزشک که با حضور اعضای سازمان نظام پزشکی شهرستان‌های گناباد و بجستان و خانواده‌های آنها، پزشکان گنابادی مقیم مشهد، رئیس دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک هفته دولت، روز پزشک و روز داروساز، گفت: حرفه مداوا و درمان بیماران از مقدس‌ترین مسئولیت‌ها و رسالت‌ها در جامعه است.
وی با اشاره به احادیث و روایات دینی، ابراز کرد: اسلام تاکیدات فراوانی درباره سلامتی داشته است به طوری که از آن به عنوان بزرگترین نعمت خدا یاد شده است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، حفظ جان را از واجب‌ترین واجبات بیان کرد و ادامه داد: اهمیت این نعمت به قدری است که اگر با واجبات دیگر تعارض پیدا بکند، آن واجبات تحت شعاع قرار می‌گیرد، چراکه حفظ جان مقدم است، به عنوان مثال اگر وضو برای بدن ضرر داشته باشد، وضو برداشته شده و لازم است که فرد تیمم کند یا اگر روزه زیان بخش باشد، وجوب آن برداشته می‌شود.
وی در بیان فلسفه این مسائل اظهار کرد: اگر کسی بیمار باشد حتی کارهای شخصی و وظایف خانوادگی‌اش را نمی‌تواند انجام دهد، چه رسد به اینکه در خدمت جامعه قرار گیرد و لذا نعمت سلامتی و حفظ جان بالاترین واجبات شمرده شده است که با هر واجبی تعارض پیدا کند، آن واجب را تحت شعاع خود قرار می‌دهد.
امام جمعه گناباد با بیان حدیثی از پیامبر اکرم (ص):«مَنْ سَعی لِمَرِیضٍ فِي حَاجَةٍ ـ قَضَاهَا أوْ لَمْ یَقْضِهَاـ خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ كَیَوْمٍ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ؛ هر كس برای نیاز بیماری بكوشد ، چه آن را برآورده سازد، چه نسازد ،مانند روزی كه از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می‌شود.»، گفت: از طرف مردم شهرستان صمیمانه از همه پزشکانی که برای خدمت به مردم تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه به همت دکتر احمدی، تلاش‌های خوبی در چهار سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی گناباد صورت گرفته است، از همه نمایندگان، فرمانداران و روسا و مدیران دانشگاه که از ابتدای تاسیس تا کنون برای توسعه و ارتقاء دانشگاه و کسب دستاوردهای مختلف تلاش کردند، قدرانی کرد.
وی همچنین از پیشکسوتان پزشکی به ویژه دکتر روحانی، دکتر قهرمانی و خانم دکتر ارجمند که خدمات زیادی به مردم شهرستان ارائه کردند، قدردانی کرد و گفت: دکتر روحانی، محبوب‌ترین، پرسابقه‌ترین و خدمت‌گزارترین پزشک شهرستان گناباد است.
وی در پایان برای پزشکانی که به رحمت الهی نائل شدند، از درگاه پروردگار متعال، غفران الهی و علو درجه مسئلت کرد.