امروزسه شنبه, 02 آبان 1396 05:25
44054
49946
28622809

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: مراقبت‏های پرستاری در منزل، سبب پیشگیری از بستری‏های غیرضروری در مراکز بیمارستانی می‌شود.

به گزارش وب‌دا، معصومه قرچه، مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: به دنبال تأکید معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارائه مراقبت‏های پرستاری ایمن و مطمئن در منزل، یک مرکز معتبر و دارای مجوز به بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه معرفی شده است تا بیماران نیازمند به خدمات بتوانند از مراقبت‌های پرستاری آن‌ها بهره‌مند شود.
وی تاکید کرد: مراقبت‏های پرستاری در منزل، سبب پیشگیری از بستری‏های غیرضروری در مراکز بیمارستانی و در نتیجه، کاهش هزینه‏های درمان، کاهش زمان بستری در بیمارستان و کاهش خطر ابتلا به عفونت‏های بیمارستانی می‌شود.
خانم قرچه با بیان اینکه در این روش، بازگشت سریع‌تر بیمار به آغوش خانواده و آسایش و اطمینان بیمار و خانواده‏‌اش نیز فراهم می‌شود، اظهار کرد: هم‌اکنون مرکز تیناطب خراسان در خیابان المهدی، مراقبت‌های پرستاری در منزل را ارائه می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: بیماران نیازمند این خدمات و خانواده‌های آن‌ها می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از مراکز مجاز و خدمات آنها با شماره تلفن 57229023 ، اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد تماس بگیرند.